News

Ismered a Dotabuff-ot?

Mon 22nd Aug 2016 - 12:21pm : ùtmutatók

Miért nem ismered a Dotabuffot?

Ismerd...

 

A dotabuff.com egy olyan oldal ami rengeteg fejlődési lehetőséggel szolgál a dota közösség minden rétegének. A Dotabuff jó. A Dotabuff remek.

 

Elmondom miért:

Ez az oldal statisztikát készít a Dota játékból.. a statisztika pedig mint tudjuk sokmindent megmutat.. ÉS ez vonatkozik minden játékosra.. a legnagyobb kezdő és a legnagyobb pró is tanulhat a statokból... nem beszélve arról hogy a dotabuffon van (fizetős) plus funkció is.. de erről később.
Ne gondolja senki, hogy csak akkor hasznos a dotabuff ha komolyan gondolja a dotát.. hobby játékosoknak is sok fejlődést hozhat egy ilyen fiók, különösebb erőbefektetés nélkül.

Ja és van blog része is ahol értékes cikkeket olvashatnak az érdeklődők a játékról, probléma felvetésekről, csapatokról, versenyekről, stb.

Nade milyen statisztikát dob ki az oldal.. hát rengeteget..

1. Minden játékos akinek van dotabuff fiókja, van statisztikája is, ami külön megtekinthető... a sajátod hogy tanulj belőle.. és másoké.. hogy tanulj belőle.. (Igen OG.Miracle- is használ dotabuffot és bizony megnézheted az ő statjait is..)

2. A játék szinte minden eleméről is kaphatsz statokat, úgy mint :

  • Hősök: Meta !!! , melyik lane-en, hányan játsszák, milyen sikerrel, milyen az átlag farmja, healje , sebzése, mekkora hatással van a játék kimenetelére, mennyire felkapott, stb.
  • Itemek: melyik hősön, hányan használják, milyen sikerrel, mekkora hatással van egy matchre, milyen átlag farm kell hozzá, stb.
  • Trendek: hogyan fejlődik a LH (last hit) képességed, mennyit fejlődik a GPM -ed (gold per minute) , hogyan változik a KDA ratio (Kill/ Death/ Assist arány), stb.
    szinte minden alcsoporton belül meg lehet tekinteni trendeket amik szinte azonnal megmutatják miben fejlődsz és miben nem valamint miben fejlődhetnél még..
    Jaaa és rögtön össze is mérheted magad az összes pro játékossal (vagy bárkivel aki használja) , hogy miben jobbak , hogy mekkora különbség van az értékeitek között.. (mennyit kell még fejlődnöd)
    A trend az tulajdonképpen egy irányzat.. trendline pedig az irányvonal .. és egy irányvonal szemlélteti az időbeli változását : a fejlődésnek, a hanyatlásnak , a hősök felkapottságának, stb..

Ezért mindenki regisztráljon dotabuffon..

Ha kezdő vagy azért hogy tanulhass a jobbaktól .
Ha jobb vagy akkor azért hogy tanulhass a próktól ÉS!!! hogy a kezdők tanulhassanak tőled.

A dotabuff emiatt nem csak az egyéni fejlődést képes indukálni, hanem egy dota közösségek (pl. haver) fejlődését is..
Ha látjuk, hogy a klánban ki a legmenőbb és tudatosan a tőle elmaradó értékeket fejlesztjük játékunkban, akkor gyakorlatilag azzal, hogy regisztrál és megmutatja a statjait, tanít és irányt mutat miben fejlődjünk. Pofon egyszerű.

Hogyan regisztrálj:

Lépj be a Dota 2 -be.
Bal felső sarok kis fogaskerék.
Balról a második ??opciók?? fül.
Lent középen ?? Haladó beállítások??.
Közép középen ??közösségi??.
"publikus match adatok felfedése" pipa .

Ha ezt bepipáltuk:

www.dotabuff.com

Jobb fent Sign In.

Steam fiókkal bejelentkezés.

Voilá. Kész.

Magyar nyelvű menü még nincs de hamar boldogulunk a google translator segítségével, mivel az egész honlap kb. címszavakból és számokból áll.

Na még egy szót erről:

Dotabuff plus.. Na ez mindennek a teteje.. jómagam nem áldoztam még erre a funkcióra havi 5 dollárt, de akik komolyan gondolják itthon és járnak versenyekre, van csapatuk , stb. azoknak megérheti.

A plusz szolgáltatás még több funkcióval még aprólékosabban bontja részleteire a játékunkat így még pontosabb képet kapunk arról mikor hol hibázunk... általában vagy különálló esetekben egyaránt..


UI: félreértések elkerülése végett megjegyzem, hogy semmilyen előnyöm nem származik abból, hogy a dotabuffot "reklámozom" !

 

Irta: Marcell May

A Kapitány

A Kapitány

Adam Farsang

Your Comments

Please register or login to post comments